Ingezonden persbericht



---


Persbericht

Cadac Organice BNL en NedGraphics tekenen resellerovereenkomst voor Organice

Vianen, 7 april 2009

Cadac Organice BNL B.V. uit Heerlen en NedGraphics B.V. uit Vianen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin is vastgelegd dat NedGraphics de productsuite Organice aan de GWW-sector in de Benelux gaat verkopen. Organice is een productsuite voor engineering document management en document control, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. NedGraphics levert voor de Nederlandse provincies en GWW-sector CAD/GIS-applicaties en de NedInfra Suite voor het ontwerpen, tekenen, controleren en visualiseren van nieuwe of bestaande infrastructuur.

Door deze overeenkomst zal NedInfra optimaal aansluiten op de nieuwste versies van Organice en Microsoft SharePoint. Hierdoor wordt de propositie van NedGraphics voor organisaties in de GWW-sector nog completer.

Aan de redactie

Cadac Organice BNL BV is een dochteronderneming van de Cadac Group, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Organice, een Engineering Document Management oplossing gebaseerd op Microsoft SharePoint. Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun projectdocumentatie te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Voor meer informatie zie www.organice.com en www.cadac.com.

NedGraphics is onderdeel van de Cadac Group en leverancier van GEO ICT-oplossingen bij de overheid, waaronder ruim 225 gemeenten. Voor provincies, ingenieursbureaus en aannemers voert NedGraphics de NedInfra Suite, een software suite bovenop AutoCAD Civil 3D en AutoCAD Map voor het ontwerpen, tekenen, controleren en visualiseren van infrastructuurprojecten. Voor meer informatie zie www.nedgraphics.nl en www.nedinfra.com

Voor nadere informatie

Cadac Organice BNL B.V.
De heer Ben Spreen, Sales manager
Telefoon: 045-4001000
E-mail: bspreen@organice.com

NedGraphics B.V.
De heer Richard Goossens, Algemeen directeur
Telefoon: 0347 - 329 624
E-mail: richard.goossens@nedgraphics.nl


---- --