Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Direct Design breidt collectie flink uit

Amsterdam, 8 april 2009 - Ondanks de kredietcrisis blijft Direct Design groeien. Het eerste kwartaal van 2009 laat een groei zien van 15% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Anne de Jongh; "Niemand kan om de crisis heen, maar we moeten wel vooruit kijken en blijven ondernemen. Daarom blijven we de website www.directdesign.nl constant vernieuwen en springen we in op uiteenlopende kansen".
De afgelopen maand heeft Direct Design haar collectie uitgebreid met bekende verlichting merken als Lumina en Luceplan. De collecties van Leucos en Hollands Licht zijn binnenkort te bewonderen. "We blijven de collectie continu uitbreiden, het liefst met een combinatie van bekende en minder bekende merken voor de kleine- en grote portemonnee", aldus Leon de Haas. Direct Design mag zich het eerste e-commerce platform van Nederland noemen waar de design meubelen van Knoll International verkrijgbaar zijn. Daarnaast heeft Direct Design Prosedia, het jongste merk van de Duitse Interstuhl Group, aan haar collectie toegevoegd. "Met Prosedia laten we zien dat we ook zitoplossingen aanbieden die ergonomisch aan alle eisen voldoen tegen een betaalbare prijs", aldus Leon de Haas.
Het zijn spannende tijden in alle branches, maar Direct Design blijft investeren in de website, het productaanbod en de wensen van de klanten.

Over Direct Design
Direct Design is de online meubelwinkel voor consument, bedrijf en overheid waar men terecht kan voor een groot assortiment moderne design meubelen afkomstig van verschillende kwalitatief hoogwaardige meubelmerken. Direct Design maakt design meubelen bereikbaar voor iedereen; particulier, bedrijf en overheid, voor de kleine en grote portemonnee. Bij de opening in 2005 was Direct Design één van de eerste webwinkels met een breed assortiment design meubelen. Direct Design is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.