Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Golfreiswijzer.nl realiseert eerste Nederlandse golfreisplatform op LinkedIn

Reeuwijk, 8 april 2009 - Golfreiswijzer.nl heeft sinds kort haar eigen LinkedIn groep: Golf Reiswijzer. Het wereldwijde zakelijke netwerk LinkedIn biedt mensen een platform om met elkaar te discussiëren, nieuws uit te wisselen en elkaar op de hoogte houden van hun dagelijkse bezigheden. De Golf Reiswijzergroep speelt in op de behoefte van golfliefhebbers aan een interactief platform waar zij reisinformatie en -ervaring met elkaar kunnen delen.

Waarom een LinkedIn groep wanneer er ook een website bestaat die mensen informeert? Lia Grooters, oprichter en eigenaar van Golfreiswijzer.nl "Ik merkte dat het aantal mensen dat een zakelijk netwerk zoals LinkedIn dagelijks gebruikt nog altijd sterk groeit. Met de oprichting van de Golf Reiswijzer groep wil ik op die ontwikkeling inhaken en zoveel mogelijk mensen met hun vragen over golfen en reizen een platform bieden. Ik hoop dat er op de groeppagina allerlei discussievragen van golfenthousiastelingen komen over bijvoorbeeld de mooiste golfbanen, de beste golfbestemmingen, etc. Inmiddels zijn er al een aantal discussies gestart." Naast een platform voor discussies biedt de groep een overzicht van het laatste reisnieuws op golfreisgebied.

De linkedin groep staat open voor alle golfreisliefhebbers van Nederland. Je hebt wel een persoonlijk profiel nodig op LinkedIn. Voor meer informatie: www.linkedin.com. Klik hier om de groep Golf Reiswijzer te bezoeken. Voor meer informatie over Golfreiswijzer.nl: www.golfreiswijzer.nl.

###

Noot voor de redactie (