Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Datum: 08-04-2009

Last Minute Ticket Shop Amsterdam verkoopt 100.000ste ticket!

In 2005 werd op initiatief van de Amsterdamse Theaters de Last Minute Ticketshop in Amsterdam geïntroduceerd. In de Last Minute Ticket Shop op het Leidseplein koop je op de dag van de voorstelling toegangskaarten met 50% korting. Elke dag is er een nieuwe selectie van voorstellingen en concerten uit het aanbod van bijna alle Amsterdamse theaters en concertzalen.

100.000 tickets
Vandaag vieren wij de verkoop van de 100.000ste last minute ticket. Een mooie mijlpaal voor alle Amsterdamse podia die dit gezamenlijke initiatief vorm hebben gegeven in samenwerking met het Amsterdams Uitburo en TopTicketLine. De 100.000ste bezoeker gaat genieten van een Jazz Brunch in café Americain, aangeboden door sponsor Eden City Hotels.

Internet
Toneel, opera, (pop)concerten, film, cabaret, dans, dance... Voor het dagverse aanbod kijk je vanaf 12:00 uur op www.lastminuteticketshop.nl. Kies uit het ruime aanbod en laat je verrassen! Op de verbeterde website kan iedereen zich eenvoudig aanmelden om het aanbod dagelijks om 12:00 per mail te ontvangen.

Kaartverkoop
Tickets met 50% korting zijn uitsluitend verkrijgbaar in de Last Minute Ticket Shop, Leidseplein 26 Amsterdam (terraszijde in de AUB Ticketshop). De Last Minute Ticket Shop is zeven dagen per week geopend van 12:00 tot 19:30. Telefonisch reserveren of online kopen is niet mogelijk.

Populaire voorstellingen
Via de Last Minute Ticket Shop komt er vaak 'nieuw publiek' naar de theaters. Daarom bieden podia als Paradiso, Toomler, het Muziektheater, de Kleine Komedie etc. juist populaire voorstellingen aan die nèt niet uitverkocht zijn. Zo maakt de bezoeker kennis met het verrassende rijke aanbod en komt dan graag een keer terug.