Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Gorssel - Kop-staartbotsing                               |

Op de Deventerweg in Gorssel is op dinsdagochtend 7 april rond 08.50 uur een 33-jarige man uit Eefde gewond geraakt bij een kop-staartbotsing.


De 41-jarige bestuurster uit Warnsveld reed over de Deventerweg, in de richting van Deventer. Ter hoogte van de verkeerslichten stopte ze. De 33-jarige man die achter haar reed kon ook op tijd stoppen. Hierachter reed een 38-jarige bestuurster uit Warnsveld, die dit niet op tijd opmerkte en tegen de auto van de man botste. Die auto schoof vervolgens tegen de auto van de 41-jarige vrouw aan. De man raakt hierbij gewond aan zijn nek en rug en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

|     |Zutphen - Drie man aangehouden na diefstal zonnebrillen   |

De politie heeft op dinsdag 7 april rond 17.55 uur drie mannen aangehouden op verdenking van diefstal van zonnebrillen. De mannen werden op de Beukerstraat in Zutphen aangetroffen met een aantal brillen met de prijskaartjes er nog aan.


Een winkelier aan de Beukerstraat deed melding van diefstal van brillen. Onderweg naar de winkel kwamen de agenten drie mannen tegen die aan het signalement voldeden, terwijl één van hen een opvallende zonnebril droeg. Het trio stapte in een geparkeerde auto, waarna de politiemannen tot een controle overgingen. In de auto trof de politie een zestal zonnebrillen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren.
Het drietal werd aangehouden, het gaat om een 18-jarige man uit Wapenveld, een 18-jarige man uit Arnhem en een 24-jarige man uit Ede..Ze werden voor nader onderzoek ingesloten. De brillen zijn in beslag genomen


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --