Van der Moolen Holding NV

Amsterdam, 08-04-2009

Van der Moolen draagt nieuwe leden Directie en Raad van Commissarissen voor

Van der Moolen Holding N.V. ("VDM") kondigt met veel genoegen de volgende voordrachten aan, voor benoeming door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 7 mei 2009:


- De heer G.H.A. Kroon, als lid van de Directie. De heer Kroon heeft uitgebreide ervaring in de markten waarin VDM actief is en is zeer bekend met VDM als organisatie. Hij was voorzitter van de Raad van Bestuur van VDM tot 1997 en aansluitend voorzitter van de Raad van Commissarissen van VDM tot 2002. De heer Kroon is vanaf 2007 actief als adviseur van VDM. De benoeming zal onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders geschieden.


- De heer mr. P.R. Zwart, als lid van de Raad van Commissarissen. De kennis en ervaring van de heer Zwart in de financiële wereld vormt een grote meerwaarde voor de Raad van Commissarissen. De heer Zwart is lid van de Raad van Bestuur van F. van Lanschot Bankiers N.V.


- De heer mr. A.V. Paardekooper, als lid van de Raad van Commissarissen. De juridische kennis en ervaring van de heer Paardekooper vormt een grote meerwaarde voor de Raad van Commissarissen. De heer Paardekooper is Managing Partner van advocatenkantoor Blenheim, dat gespecialiseerd is in handelsrecht, vennootschapsrecht en financieel recht.

For more information: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Investor Relations/Corporate Communications, telefoonnummer +31 (0)20 535 6789