Jan des Bouvrie ontwerpt meubels voor Eromes in de zorg


Des Bouvrie ontwikkelt voor het eerst twee meubellijnen voor zorgsector

WIJCHEN, 20090408 -- In opdracht van Eromes in Wijchen heeft Jan des Bouvrie twee collecties ontwikkeld voor zorginstellingen. Uitstraling, comfort en gemak zijn de belangrijke uitgangspunten geweest, evenals het versterken van het thuisgevoel. Het is voor het eerst dat Des Bouvrie exclusief voor de zorgsector meubels heeft ontworpen.

De meubellijnen, die de namen Square en Curve hebben meegekregen, combineren de kennis en kunde van Eromes in de Zorg met de bekende stijlen van Des Bouvrie: tijdloos, duurzaam, eenvoud en een duidelijke vormtaal. Beide lijnen bestaan uit een bank, fauteuil, salontafel, eetkamerstoel en eetkamertafel.

De Square is een stoere, massief eiken meubellijn, met een eigen karakter en met vakmanschap vervaardigd. De Curve is een ontwerp met een knipoog naar retro. Organisch vormgegeven en voorzien van een modern stalen onderstel.

Eromes, dat in 2009 zijn honderdjarig bestaan viert, ontwerpt, produceert en levert inrichtingen voor leer-, zorg- en werkomgevingen. De creatieve oplossingen die het bedrijf biedt, vinden hun oorsprong veelal in het anders kijken naar dingen. De samenwerking tussen Eromes en Jan des Bouvrie is hiervan een voorbeeld.

Eromes