Voordelig Overnachten in Frankrijk met Frankrijk Binnendoor


STEIN, 20090408 -- De website www.frankrijkvakantieland.nl heeft een aantrekkelijke aanbieding voor de combinatie van de gids Voordelig Overnachten in Frankrijk en de unieke CD-Rom Frankrijk Binnendoor.

Voordelig Overnachten in Frankrijk

De gids Voordelig Overnachten in Frankrijk, van uitgeverij Evron, bevat in de nieuwe editie 2009 maar liefst 4266 voordelige vakantieadressen in heel Frankrijk. De gids biedt een handig overzicht van logeeradressen in alle regio's van Frankrijk. In deze geheel herziene uitgave zijn ook meer dan 500 adressen opgenomen bij Nederlanders en Belgen waar men in de Nederlandse taal terecht kan.

Naast de 4266 logeeradressen in chambre d'hôtes, gîtes, kleinschalige hotels en vakantiehuizen bevat de gids ook per regio toeristische informatie en foto's die door Ruud en Marian Couwenhoven beschikbaar gesteld zijn en gebaseerd op hun eigen ervaringen van meer dan 20 jaar reizen door Frankrijk.

CD-Rom Frankrijk Binnendoor

Voor de vakantiegangers naar Frankrijk die nog meer willen biedt de CD-Rom Frankrijk Binnendoor uitgebreide informatie van de hand van Ruud en Marian Couwenhoven. Zij nemen u maar liefst 107 dagen mee, dwars door Frankrijk, met uitgebreide beschrijvingen van hun eigen ervaringen met talloze tips voor trips.

Ontdek nu ook de slaperige dorpjes, mooie valleien, schitterende streken en de spectaculaire natuur langs de Franse binnenwegen. Fietstochten, wandelingen en autoritten worden tot in detail beschreven. De CD-Rom bevat verder meer dan 350 pagina's met informatie en ruim 1600 foto's om in de juiste vakantiestemming te komen.

Speciale aanbieding met ¤ 8,50 korting

De CD-Rom Frankrijk Binnendoor én de gids Voordelig Overnachten in Frankrijk zijn nu gezamenlijk te bestellen met een aantrekkelijk korting. De gids kost normaal via internet ¤ 15,95 en de cd-rom ¤ 12,50.

Deze aanbieding is nu exclusief en alleen via internet te bestellen op www.frankrijkvakantieland.nl/actie voor de prijs van ¤ 19,95 inclusief verzendkosten.

Naast deze aantrekkelijke combinatieprijs bevat de gids ook nog een voordeelcoupon van ¤ 15,00 waarmee bij 119 geselecteerde vakantieadressen een korting kan worden verkregen als men er minimaal 2 nachten verblijft.

Voordelig Overnachten in Frankrijk met Frankrijk Binnendoor is de manier om Frankrijk voordelig te ontdekken!