Ingezonden persbericht


Persbericht

8 april, 2009

Gustavo Velez aangesteld als Manager Solutions bij Avanade Nederland

Gustavo Velez is onlangs in dienst getreden als Manager Solutions bij Avanade Nederland, het internationale consultancybureau voor IT-oplossingen. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en architectuur van software waarbij hij gebruikmaakt van Microsoft Portal Servers-technologie, zoals onder andere SharePoint.

Voordat Velez in dienst trad bij Avanade was hij ruim vier jaar werkzaam als senior software developer bij Winvision en Xeed. Hier hield hij zich bezig met het ontwikkelen, programmeren en implementeren van software met Microsoft Portal Servers en Microsoft DotNet tools. Tijdens deze periode heeft hij onder andere een intranet SharePoint-project begeleid en afgerond voor het Radboud Academisch ziekenhuis in Nijmegen. Daarnaast is Velez onlangs door Microsoft genomineerd als een van hun Most Value Professionals.

"Als SharePoint-specialist was de volgende stap in mijn loopbaan heel duidelijk. Ik wilde dicht bij het vuur zitten", aldus Gustavo Velez. "Avanade is de keuze bij uitstek als je met Microsoft-technologie wilt werken. Ook de internationale sfeer en mogelijkheden hebben meegespeeld in mijn beslissing om bij deze organisatie te gaan werken. Daarnaast spreekt mij de internationale samenwerking bij projecten erg aan."

(189 woorden)