SDU uitgevers


29-01-2009
LOF Nominatie voor re.Public

Vandaag, donderdag 29 januari, is bekend geworden dat re.Publicgenomineerd is voor de LOF Innovatieprijs. Sdu Uitgevers is zeer vereerd dat het in mei 2008 gelanceerde re.Public de LOF nominatie heeft ontvangen. re.Public biedt de overheid een nieuw multimediaal concept dat bestaat uit een wekelijks magazine, website, e-nieuwsbrief, online netwerk en online vacaturebank.

De LOF Innovatieprijs voor vakinformatie is een stimuleringsprijs voor innovatieve uitgeefconcepten, zowel op lezers- als op de adverteerdersmarkt. Met deze nominatie behoort re.Public vanaf vandaag tot de top van meest innovatieve uitgeefproducten van het moment. De winnaars van de LOF prijzen worden bekendgemaakt op 8 april 2009 in De Fabrique in Utrecht. De LOF Prijzen voor Vakinformatie zijn een gezamenlijk initiatief van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap (UVW) en de Stichting Lucas-Ooms Fonds.

re.Public, hoogtepunten tot nu toe
Op 29 mei 2008 werd re.Public door Sdu Uitgevers gelanceerd. re.Public biedt ambtenaren en bestuurders bij de overheid nieuws, vacatures en een netwerk via haar wekelijkse magazine en website www.rePublic.nl. Dit multimediale concept werd vlak na de lancering door de lezers in augustus 2008 al met het cijfer 7,3 gewaardeerd. Ondertussen heeft re.Public al ruim 14.000 abonnees en dit aantal groeit nog iedere week. De website is bezocht door ruim 100.000 unieke bezoekers en heeft al meer dan 1 miljoen pageviews gegenereerd. De LOF nominatie betekent voor re.Public een prachtige waardering en stimulering van vakgenoten.