Gemeente Moerdijk


16-03-2009: Ondernemersontbijt op 9 april

Kom naar Het Moerdijkse Ondernemersontbijt op 9 april!

Gemeente Moerdijk nodigt alle ondernemers uit de gemeente uit voor het
1e Moerdijkse Ondernemersontbijt 2009. Het vindt plaats op donderdagmorgen 9 april as. van 8.00 uur tot 10.00 uur. De locatie: hotel/restaurant De Borgh in Zevenbergen.

De bijeenkomst krijgt de titel: TEGENWIND ZORGT VOOR NIEUWE ENERGIE. Hiermee wordt gedoeld op de energie die bij ondernemers vrijkomt in tijden van economische recessie. Wellicht kunnen ondernemers van elkaar iets opsteken?

Meer informatie en aanmelden

Digitaal antwoordformulier (reageren s.v.p. vóór 3 april as.)

Ada Grootenboer

De wethouder sociale zaken, Mw. Ada Grootenboer, geeft haar visie op de Moerdijkse economie. Tevens presenteert zij het vernieuwde bedrijvenloket dat ondernemers intensief gaat begeleiden met hun plannen. De bedrijvencontactfunctionaris loodst de ondernemer door de regelgeving door de overheid.

Erica Terpstra

Keynote speaker is Mw. Erica Terpstra. De altijd enthousiaste ex-zwemster, voormalig kamerlid en staatssecretaris is de huidige voorzitster van NOC*NSF. Ze is een voorbeeld voor veel managers en bestuurders. Mede dankzij haar brede interesse heeft ze interessante visies op vele actuele managementthemas die ook leven in de sport.