Mojo Concerts

Bob Dylan tweemaal in de Heineken Music Hall

De rol die hem als protestzanger door fans en media werd toebedeeld hing als een molensteen om zijn nek. Sterker nog, Robert Allen Zimmerman, beter bekend als Bob Dylan, kon de mythevorming rondom zijn persoon maar niet goed bevatten. Spreekbuis van de jaren zestig generatie? De zanger/dichter uit Minnesota gruwde alleen al bij die gedachte...

Wat buiten kijf staat is dat de 67-jarige Dylan en zijn veelomvattende songs de popmuziek voorgoed hebben veranderd. Generaties zijn beïnvloed door onbetwiste klassiekers als Blowin' in the Wind, The Times They Are A-Chanin' en All Along The Watchtower. Iemand die zo'n slordige 500 (!) songs op zijn naam heeft staan, kan zich wél met recht de titel levende legende toe eigenen. Dat wordt extra onderstreept met zijn laatste nieuwe album Modern Times waarmee hij niet alleen twee Grammy's wint, maar ook de nummer 1 positie in Amerika bereikt e.

Donderdag 11 december aanstaande om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation krijgen dan tot vrijdag 12 december 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Bob Dylan te bestellen via www.livenation.nl. Maximaal 8 kaarten per persoon.

Vrijdag 10 april 2009
Zaterdag 11 april 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00
Entree: ¤ 62

Kaartverkoop start zaterdag om 10.00 via www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 ct per min)