Forse uitbreiding Faster Forward Elements

10/04/2009 09:39

Faster Forward B.V.

Softwarebedrijf Faster Forward uit Bergen op Zoom heeft haar webgebaseerde systeem, Faster Forward Elements, met release 3.0 fors uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

De belangrijkste toevoegingen zijn:

Financiële module

Het is nu ondermeer mogelijk om elektronische bankafschriften in te lezen. Ook is de facturatiemodule verder geoptimaliseerd, zijn er extra functionaliteiten ingebouwd en is het gebruikersvriendelijker gemaakt.

Prolongatie

Het is nu ook mogelijk om P-views (branche standaard voor onder andere prolongatieberichten en mutatiebevestigingen) conform de nieuwe XML standaard in te lezen in Elements. Op dit moment bevindt deze functionaliteit zich nog in een testtraject. Na de volgende release (juni 2009) zal dit echter in productie gaan.

Correspondentie

Het tagsysteem is volledig herschreven. Het is nu eenvoudig via een aantal clicks een brief, een factuur of een ander correspondentiestuk naar eigen wens samen te stellen. Ook aan de opmaak is gewerkt. Ondermeer tabellen, tabs en het instellen van de lijnhoogte zijn toegevoegd.

Actief CRM

Faster Forward Elements biedt nu een aantal services aan waarmee het financieel intermediair actief en automatisch haar klantenbestand kan controleren, zoals: 'Einde rentevast', 'Verhuisbericht', 'Oversluiting' en 'Top rente'. Het systeem zorgt er dan desgewenst voor dat de klant een e-mail krijgt en de adviseur een beltaak om de lead op te volgen.

CMS

Er is een compleet nieuw CMS in Elements ingebouwd, waarmee websites nog sneller geladen worden. Dit heeft een positieve invloed op de ranking bij Google. Ook zijn er nu nog meer mogelijkheden op het gebied van zoekmachineoptimalisatie gecreëerd.

AfinCenter

De koppeling naar AfinCenter is uitgebreid en verder geoptimaliseerd.





http://www.fasterforward.nl