AutoScout24 lanceert Premiedagen

10/04/2009 10:38

AutoScout24

De Premiedagen duren van 9 tot en met 25 april. Website AutoScout24 lanceert de Premiedagen als echte stimulans voor de autoverkopen, die gezien de economische ontwikkelingen best een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het kabinet heeft in de vorm van een sloopregeling voor oude auto's een eerste aanzet gegeven om de autoverkopen te stimuleren. De regeling is positief ontvangen. Alle partijen zijn het erover eens dat een sloopregeling een goed hulpmiddel is om de autoverkopen weer op gang te brengen; de goede verkoopresultaten in Duitsland, waar een soortgelijke regeling is getroffen, laten daarover geen misverstand bestaan.

Premiedagen

Autoscout24 voegt nu een extra stimulans toe aan de autoverkopen. Niet met woorden, maar met daden. Er zijn premies beschikbaar voor iedereen die tijdens de Premiedagen via AutoScout24 een gebruikte of nieuwe auto aanschaft bij een deelnemend autobedrijf.

AutoScout24 gaat ervan uit met deze bijzondere actie, die loopt van 9 tot en met 25 april 2009, een belangrijke extra impuls aan de autoverkopen te geven. Iedere maand zijn er meer bezoekers op de website van Autoscout24, wat duidelijk aangeeft dat steeds meer mensen zoeken naar auto's. Uitgebreide informatie over de Premiedagen is te vinden op www.premiedagen.nl.