Priority
Priority en Wigo4it sluiten Sociale Dienst vier grote steden redunant aan!

Telecomoperator Priority en Wigo4it, het samenwerkingsverband van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, hebben vrijdag 27 maart in Den Haag een belangrijke Netwerk-overeenkomst getekend. Met de ondertekening is elk van de vier steden verzekerd van een redundante glasvezelverbinding naar de Wigo4it datacenters in Den Haag en Rotterdam. Hiermee levert Priority een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de dienstverlening van de Sociale Dienst.

De ondertekening vond plaats in het hoofdkantoor in Den Haag. Daarbij waren Mart Toet, de voorzitter van het bestuur en Leo Mulkens, directeur ICT aanwezig vanuit Wigo4it. Jan Zweegman, algemeen directeur, Dirk de Leijer, commercieel directeur en Rob Schlaman, accountmanager, ondertekenden het contract vanuit Priority.

99,98% beschikbaarheid

Mart Toet, voorzitter van het bestuur van Wigo4it toonde zich erg tevreden met deze belangrijke overeenkomst: "We hebben voor Priority gekozen omdat ze nog voor 1 september 2009 een Netwerkdienst inclusief beheer en onderhoud kunnen leveren tegen een heel scherpe prijs. Deze Netwerkdienst van Priority is volledig redundant en heeft een hoge beschikbaarheid van 99,98% per stad. Een prachtige oplossing."

Effectieve Sociale Dienst

Jan Zweegman, algemeen directeur Priority: "We zijn zeer content dat een grote organisatie als Wigo4it voor ons netwerk en dienstverlening heeft gekozen. Wij begrijpen dat een hoge beschikbaarheid van essentieel belang is bij de Sociale Dienst. Priority levert een prachtige verbinding met flinke bandbreedtes en een enorme groeipotentie. Ik ben er trots op dat we samen met Wigo4it kunnen werken aan een effectievere Sociale Dienst."