Online registratie bezoekers Champignondagen 2009 nu live

10/04/2009 14:19

Libéma Exhibition

Champignondagen 2009

10 - 12 juni 2009

Brabanthallen (langstraathal en Kempenhal) - 's Hertogenbosch

Het is ons een genoegen aan te kondigen dat online registratie voor de Champignondagen 2009 vanaf heden mogelijk is op de website www.champignondagen.nl. Bezoekers kunnen zich daar voorregistreren voor een gratis bezoek aan de beurs (bespaar 50 euro entree). Het is voor het eerst dat bezoekers zich op deze manier voor de Champignondagen kunnen aanmelden.

De beurs belooft een groot succes te worden. Vanwege de grote interesse van internationale bedrijven uit de Champignonbranche voor deelname aan deze vakbeurs heeft de organisatie een extra hal gehuurd in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

De Champignondagen vinden plaats van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 juni 2009 in de Langstraathal en Kempenhal van de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. De Champignondagen biedt de deelnemers en bezoekers uit de paddenstoelenbranche een ideaal platform voor informatie, inspiratie, interactie en innovatieve producten, diensten en technologieën.

De organisatie (Stichting Champignondagen) verwacht ruim 2.500 professionals uit de internationale paddenstoelbranche te verwelkomen. Exposanten zijn leveranciers van innovatieve producten en diensten voor de champignonteelt en komen uit o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Schotland, Ierland en Polen.





http://www.champignondagen.nl