Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 10-04-2009

Politie controleert verkeer op drie locaties

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdag op drie locaties in het district Bergen op Zoom een algemene verkeerscontrole gehouden. Daarbij werden in totaal zeventien bekeuringen uitgeschreven. Op de Steenbergseweg in Lepelstraat gingen negen bestuurders op de bon voor onder andere het niet dragen van de autogordel en niet handsfree bellen. Ook op de Huijbergseweg in Hoogerheide werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel. Ten slotte werden er drie bestuurders op de Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan bekeurd, ook hier voor het niet dragen van de gordel en het niet kunnen tonen van de autopapieren.

Politie pakt Rotterdammer op voor poging auto-inbraak

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft donderdagmiddag rond 13.45 uur een 31-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van poging inbraak in auto. Surveillerende agenten in burger zagen dat de man zich in de Blokstallen verdacht gedroeg tussen de geparkeerde auto's. De man keek meerdere keren in geparkeerde auto's en trachtte
vervolgens met inbrekerswerktuig een auto te openen. Op het moment dat er een passant voorbij kwam, stopte hij daarmee. De politie volgde hem vervolgens tot Kijk in de Pot waar hij werd aangehouden. In zijn rugzak troffen agenten een aantal dvd's en een betonschaar aan. De dvd's blijken van diefstal afkomstig.

Inbrekers met sigaretten aan de haal in Roosendaal

ROOSENDAAL: Bij een groothandel aan de Leemseweg is vrijdagmorgen tegen 03.30 uur ingebroken. De inbrekers kwamen vermoedelijk binnen door een gat in het dak te maken. Bij de inbraak is een hoeveelheid sigaretten gestolen. Toen agenten ter plaatse kwamen na diverse alarmmeldingen, werden met behulp van politiehond Buddy enkele zakken met sigaretten teruggevonden. De politie stelt een onderzoek in.

Politie pakt dronken winkeldief op

ROOSENDAAL - De politie heeft donderdagmiddag om 18.00 uur bij een supermarkt aan de Laan van Brabant een 29-jarige inwoner uit
Roosendaal aangehouden voor winkeldiefstal. De dronken man wilde met diverse levensmiddelen de winkel verlaten. Een medewerker stak daar een stokje voor en belde de politie. De verdachte reageerde agressief richting de gealarmeerde agenten en veroorzaakte de nodige stampij.

Bergenaar dreigt in horecazaak met mes

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft donderdagavond rond 19.00 uur een 45-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden voor bedreiging. De politie stelde een onderzoek in na een melding van een bedreiging met een mes. Bij een horecagelegenheid aan de Holleweg zou de verdachte met een mes gezwaaid hebben in de richting van andere bezoekers. Agenten troffen daar niemand aan. Korte tijd later zagen agenten op de Brechterhoeflaan een man die voldeed aan het opgegeven signalement. Hij bekende eerder met een mes te hebben gedreigd. Dit naar aanleiding van een conflict bij een horecagelegenheid.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 10-04-2009 14:54 | © Regio Midden en West Brabant |