Ingezonden persbericht

Programma Kasteel Limbricht mei 2009

12 mei: After Work Party
10 mei: Moederdagbrunch
22 mei: Moorddiner Verraad en moord op het kasteel
31 mei: Pinksterbrunch

10 mei: Moederdag
Ook moederdag kunt u heerlijk vieren op kasteel Limbricht. Wij gaan het zeer gezellig maken met de familiebrunch en een muzikaal diner. Dit is wel de gelegenheid om mama eens goed in het zonnetje te zetten. Het menu kunt u ongeveer een maand van te voren vinden op onze site.

22 mei: Moorddiner: Verraad en moord
De gasten zijn welkom op Kasteel Limbricht van Graaf Hendrik Friso Constantijn de Tweede. Tijdens deze avond maakt men kennis met verschillende markante kasteelbewoners. Zo is er Marianne, een schone jonkvrouwe die al jaren eerder is uitgehuwelijkt aan de Graaf; een jonge beul die zijn werkgever stiekem haat; een lieftallige deerne die iets meedraagt van de Graaf en een mysterieuze waarzegster die meer lijkt te weten dan ze doet geloven. De Graaf komt opeens hevig bloedend de zaal binnenstrompelt en levenloos ter aarde stort..! Vanaf dat moment is iedereen verdacht en aan de gasten wordt gevraagd om deze vreselijke misdaad op te lossen..Een heerlijke avond vol theater & humor"

31 mei: Pinksterbrunch
Heerlijk met Pinksteren brunchen op ons prachtige kasteel. Hopelijk schijnt dan ook het zonnetje! Het menu kunt u ongeveer een maand van te voren vinden op onze site.



Ingezonden persbericht