Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TT-HALL ASSEN HUISVEST OLDTIMERBEURS IN VOORJAAR 2009

Oldtimers terug in Drenthe op passende locatie aan wereldberoemd circuit

Assen, woensdag 26 november 2008 - Na een jaar van afwezigheid komen oldtimers terug naar Drenthe. In plaats van Zuidlaren, waar om de twee jaar veel bezoekers genoten van de Oldtimerbeurs, wordt de beurs in het voorjaar van 2009 gerealiseerd in Assen. Daar wordt van 10 tot en met 13 april 2009 in samenwerking met verschillende autoclubs een beurs georganiseerd in de nieuwe beursaccommodatie TT-Hall Assen, gelegen aan het wereldberoemde circuit.

Van vrijdag 10 tot en met maandag 13 april zal in de TT-Hall Assen de Internationale Oldtimer Manifestatie plaatsvinden. In samenwerking met verschillende oldtimerclubs van auto's (H.A.V., Hondsrug en Borgward), motoren (V.M.C.), landbouwvoertuigen (O.T.M.V.) en autobussen (Busmuseum Winschoten) zal TT-Hall Assen voor en tijdens de paasdagen gevuld zijn met klassieke auto's, motorvoertuigen, trekkers, bussen en nog meer 'automobilia'. De locatie past vanwege zijn ligging aan het beroemde racecircuit goed bij het autothema van de beurs.

Drukke paasdagen
De verschillende oldtimerclubs welke voorheen op de tweejaarlijkse beurzen in Zuidlaren vertegenwoordigd waren, zullen tijdens de paasdagen in TT-Hall Assen weer verder gaan met hun tweejaarlijkse manifestatie. Vestigingsdirecteur Geert Veldhuis: "We kijken uit naar gezellige, drukke paasdagen. De inschrijvingen voor clubs zijn inmiddels van start gegaan". De openingstijden van de Internationale Oldtimer Manifestatie zijn vrijdag 10 april (13.00 - 22.00 uur), zaterdag 11 april (10.00 - 22.00 uur), zondag 12 april en maandag 13 april (10.00 -18.00 uur). Parkeren is kosteloos. Autoliefhebbers die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en meer informatie willen ontvangen over de Internationale Oldtimer Manifestatie, kunnen kijken op www.tt-hall.nl of bellen naar 0592-304080.
---