Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 8 april 2009

Feestelijke opening van

door jonge bruidspaartjes op vrijdag 10 april

Op 10 april a.s. opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een nieuw seizoen plezier voor jong en oud! Het park zal officieel geopend worden door vier jonge bruidsparen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. In februari dit jaar zijn de jonge bruidspaartjes in de Gemeente Hellendoorn 'getrouwd'. Op 10 april geven deze tortelduifjes het startsein voor een nieuw seizoen. Alle kinderen van de Stichting Kinderopvang West-Twente gaan met de bruidsparen mee op huwelijksreis het park in.

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn kunnen in het nieuwe seizoen weer genieten van meer dan 30 attracties. Daarnaast worden het gehele jaar door bijzondere evenementen georganiseerd. Zo staat dit voorjaar in het teken van Spellendoorn: gedurende twee maanden kunnen kinderen allerlei leuke spellen spelen in het park. Deze zomer komen de piraten van de spectaculaire Sky Pirates stuntshow naar Avonturenpark Hellendoorn. In oktober zijn het wederom de heksen die de dienst uitmaken tijdens het razend populaire Heksendoorn. In november en december komt Sinterklaas naar het park en kunnen kinderen op unieke wijze de goedheiligman ontmoeten.

Pers is van harte welkom bij de opening op vrijdag 10 april. De bruidspaartjes geven om 10.00 uur het startsein voor het nieuwe seizoen. U kunt zich aanmelden bij Media Tornado via e-mail info@mediatornado.nl of telefonisch op 035-6257800.

www.hellendoorn.nu

Het park
Avonturenpark Hellendoorn is een familiepretpark voor jonge gezinnen (en grootouders) met kinderen tot en met 12 jaar. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: deze kleine avonturiers hebben hun eigen parkje in het park "Dreumesland".

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 10 april t/m 1 november 2009 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt E 19,25 (en vanaf 1 juli E 19,75) en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen-Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost E 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep is gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigt attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.