NEN


GAS2009 succesvol verlopen

donderdag 9 april 2009, 11:40

De 5e editie van Gas Analysis Symposium & Exhibition in het WTC Rotterdam is dit jaar door een record aantal lezingen en stands een groot succes geworden.

Het GAS-evenement begint een begrip te worden in de wereld van gasanalyse en is dan ook een gewilde plek om een lezing te verzorgen. Gedurende drie dagen waren er in drie parallelsessies 60 lezingen te volgen. Het programma was hiermee dan ook 'boordevol'. Om aan boord te blijven, de Shipment Hall van het WTC was omgebouwd tot een beursvloer met 26 stands, wat eveneens een record was. Hier was het tussen de lezingen door goed vertoeven en zijn er vele nieuwe contacten gelegd. Op de beursvloer was een speciale plek gereserveerd voor wetenschappelijke posters, die ook veel aandacht kregen.

In de smaak
Op de donderdagavond gingen vrijwel alle deelnemers mee naar het Jenevermuseum in Schiedam. Hier kregen ze een rondleiding door het museum om een goed beeld te krijgen van het stoken van jenever. Natuurlijk werden er ook verscheidene jenevers geproefd. Aansluitend volgde er een uitstekend buffet met voor elk wat wils. De sfeer onder de deelnemers zat er goed in en het kostte de organisatie de nodige moeite om alle deelnemers weer richting de bussen te begeleiden.

Sponsors
GAS2009 werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Scott Specialty Gases, door subsponsors Chromatotec, NMi en SIAD en door congress bag sponsor Linde Gas.

Informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Jarno Dakhorst, NEN Energiewinning, e-mail: energy@nen.nl of telefoon: 015 - 2 690 245. Natuurlijk kunt u ook kijken op www.gas2009.org voor meer informatie over dit evenement. De voorbereidingen voor GAS2011 zullen spoedig beginnen.
zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN Energiemail (Publicatie)