Ingezonden persbericht


Persbericht

10 april 2009

VVV Zuid-Limburg presenteert nieuw fietsarrangement in Echt-Susteren

Ontdek de groene Taille van Limburg en Nederland met dit nieuwe culinaire fietsarrangement!

Onlangs startte VVV Zuid-Limburg in samenwerking met een viertal horecaondernemers en Fietsverhuur De Beezerd met het ontwikkelen van een Hap & Trap arrangement. Dit arrangement is een uitgeschreven fietstocht van circa 30 kilometer waar u zult genieten van de natuur, cultuur en de culinaire genoegens die de gemeente Echt-Susteren rijk is.

Hap & Trap Echt-Susteren
Zelden heeft u een fietsarrangement geboekt waarin u kunt genieten van zoveel verschillende aspecten van een regio. Naast de natuurlijke omgeving kunt u zich verbazen over een prachtige landschappelijke omgeving, afgewisseld met historisch erfgoed en culinaire pareltjes! Tijdens de fietstocht maakt u onder andere kennis met één van de oudste basilieken van ons land, de Maasplassen, de binnenstad van Echt en een heus natuurreservaat.. Daarnaast bezoekt u de volgende (eet)gelegenheden voor een culinair hapje:
. Landgoed Hommelheide

. Preuverie de Toren

. Hotel-Restaurant Lakerhof

. Café Het Köppelke

Hap & Trap Echt-Susteren is dagelijks te fietsen (m.u.v. maandag) van 13.00 tot 20.00 uur. Dit fietsarrangement is individueel of per groep op basis van reservering te boeken. Eventueel is het mogelijk een gids te reserveren. De prijs van dit arrangement bedraagt E 10,- p.p. (exclusief gids). Hierbij ontvangt u vier culinaire hapjes, een compleet uitgeschreven route en een omschrijving van bezienswaardigheden.

Meer informatie
Hap & Trap Echt-Susteren is van ma. t/m za. te reserveren bij één van de VVV Limburg Winkels en de VVV-vestiging in Echt. Op werkdagen is het arrangement te reserveren bij het callcenter van VVV Zuid-Limburg. Tevens is het arrangement ook te reserveren bij Landgoed Hommelheide in Susteren. Voor meer informatie en/of reserveringen kan contact opgenomen worden met de Afdeling Informatie & Reserveringen, via de website www.vvvzuidlimburg.nl, email: info@vvvzuidlimburg.nl of 0900-555 9798 (E 1,- p.g.) of de VVV Limburg Winkels en de VVV-vestiging in Echt van VVV Zuid-Limburg. Tevens is informatie te verkrijgen bij Landgoed Hommelheide in Susteren

***