Ingezonden persbericht


Juniper Networks in leiderskwadrant voor Network Access Control

Evaluatie gebaseerd op compleetheid van visie en kundigheid

Schiphol-Rijk, 10 april 2009 - Juniper Networks, Inc. (Nasdaq: JNPR), toonaangevend leverancier van hoogwaardige netwerktechnologie, is geplaatst in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant van Gartner voor Network Access Control (NAC)1. Het onderzoeksrapport van Gartner beoordeelt leveranciers op basis van de compleetheid van hun visie en kundigheid op de NAC-markt.

"Wij zien de plaatsing in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant voor Network Access Control als een erkenning", zegt Sanjay Beri, vicepresident en algemeen directeur Access Solutions van Juniper Networks. "De Unified Access Control van Juniper blijft een belangrijke keuze van bedrijven die op zoek zijn naar flexibele, veilige en gedifferentieerde toegang tot netwerken en applicaties. We zetten ons in om de meest uitgebreide, op standaarden gebaseerde, open en schaalbare oplossing te bieden. Wat de uitdagingen en toepassingen op het gebied van toegangscontrole ook zijn, deze oplossing vereist geen concessies aan productiviteit en netwerkbeveiliging."

Het onderzoek 'Magic Quadrant for Network Access Control' is te lezen via www.juniper.net/company/presscenter/recognition/index.html.


1) Gartner: 'Magic Quadrant for Network Access Control' door Lawrence Orans, John Pescatore en Mark Nicolett (27 maart 2009).

####

Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.



Ingezonden persbericht