Ingezonden persbericht


Persbericht

Strategische samenwerking Westplant Green Facility & Frederiques Choice

Frederique's Choice Europe B.V. en Westplant Green Facility B.V. hebben besloten tot een strategische samenwerking. Westplant zal vanaf heden het assortiment van Frederique's Choice aanbieden aan haar relaties en als nieuwe strategische partner voor Frederique's Choice optreden in de groene projectmarkt.

Fotografie: www.reinderweidijk.nl

Westplant is een toonaangevende speler in de Nederlandse markt voor projectbeplanting en bloemen. De firma, sinds 1975 werkzaam als leverancier van groen voor bedrijven heeft zich met name de laatste vijf jaar doorontwikkeld tot de grootste complete groenleverancier in Nederland. Naast de levering van binnen en buitengroen is Westplant toonaangevende leverancier van kerstdecoraties en verse bloemen aan bedrijven als UWV, NUON, Schiphol, Rabobank etc. De zorg voor het milieu en de mens staat bij haar dienstverlening centraal. Frederique's Choice is wereldwijd het eerste consumentenmerk in bloemen, bloembollen en aanverwante lifestyle artikelen. Het merk is eigendom van Frederique van der Wal, succesvol topmodel, moeder en zakenvrouw. Frederique combineert haar ervaring uit de Fashion industrie met de Hollandse expertise in bloemen en planten. Door haar krijgt een van Nederlands mooiste exportproducten een gezicht, met een herkenbare kwaliteit. Frederique's Choice is Life in full bloom!





Jacco van Delden van Westplant Green Facility B.V.: "Met deze strategische samenwerking bewijzen wij opnieuw dat we trendzettend bezig zijn in de zakelijke projectenmarkt. Het bloemenmerk Frederique's Choice is van een dermate hoog, stijlvol niveau dat wij geen moment hebben getwijfeld of we deze samenwerking aan moesten gaan. Sterker nog, wij zijn er trots op samen te mogen werken met Frederique van der Wal en haar team en delen haar zorg voor de wereld om ons heen volledig."

Frederique van der Wal van Frederique's Choice Europe B.V.: "Een fantastische uitdaging om samen met Westplant de krachten te bundelen. Hun zorgvuldig opgebouwde goede reputatie past bij onze filosofie van een kwaliteitsmerk. Bovendien zijn wij beiden zeer gemotiveerd om het eerste "Eco-boeket" in de markt te zetten. Beide firma's zijn doordrongen van het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen". Door hun netwerk kan een grote doelgroep kennismaken met het premiummerk in bloemen en ons Eco-boeket."

Eco-boeket
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD
ONDERNEMEN, wordt door beide partners met
hoofdletters geschreven. Daarom is vanaf 1 mei ons Eco-boeket leverbaar, een regelrechte primeur! Tenminste 50% van deze bos bloemen is afkomstig van gecertificeerde kwekers (FFP of MPS Florimark A). Het Eco-boeket wordt elke maand anders van
samenstelling, afhankelijk van het seizoen. Wij streven naar een 100% gecertificeerd product en hopen dit gezamenlijk voor 2010 te realiseren!

Voor vragen kunt u zich wenden tot:

Westplant Green Facility B.V. Frederique's Choice Europe B.V. Dhr. Rink van den Herik Dhr. Paul Roetenberg Woutersweg 16 Platinastraat 100 2691 PR 's-Gravenzande 7554 NB Hengelo +31 (0)174 414 731
+31 (0)74 255 1875

info@westplant.nl info@frederiqueschoice.com www.westplant.nl www.frederiqueschoice.com






---- --