Ingezonden persbericht


Persbericht
Vrijdag 10 april 2009, Kampen

VVV/ANWB Kampen reikt de nieuwe Falk-VVV fietskaart uit

Door VVV/ANWB Kampen is de winnaar van de fietskaarten prijsvraag op VVV.nl in het zonnetje gezet op Goede Vrijdag. Mevrouw Tuinman kreeg van de VVV/ANWB Kampen de complete nieuwe serie Falk-VVV fietskaarten uitgereikt. Deze unieke serie kaarten ­ er zijn maar liefst 20 verschillende titels en daarmee is de hele serie landelijk dekkend - heeft een schaal van 1 op 50.000.
Uw eigen fietsroute
Deze schaalverhouding is ideaal voor fietsers. Alle fietsroutes van het Landelijk Fietsplatform, maar ook thematische fietsroutes, bezienswaardigheden en regionale karakteristieken staan op de kaart. Met behulp van het op de kaart weergegeven fietsknooppuntennetwerk kan iedereen eenvoudig zelf de allerleukste fietsroute samenstellen. De nieuwe Falk-VVV fietskaart is een must voor iedere fietser. De fietskaarten zijn voor 7,95 verkrijgbaar bij onder andere alle VVV's.

In een nieuwe outfit op de fiets
Naast de Falk-VVV fietskaarten is er ook de nieuwe collectie van Human Nature kleding te koop bij de VVV/ANWB Kampen. Stoere en sportieve kleding voor iedereen. Fiets in een geheel nieuwe outfit van knooppunt naar knooppunt. Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl of bel naar 0900 ­ 1122375 (1,- per gesprek).