Exclusieve voorjaarbeurs in Koninklijke ambiance


Tweede editie Salon Authentique in het Paasweekeinde op Paleis Het Loo

APELDOORN, 20090203 -- Gedurende het Paasweekeinde 2009 vindt op Paleis Het Loo in Apeldoorn de tweede editie van Salon Authentique plaats. Deze exclusieve voorjaarbeurs wordt van (Goede) vrijdag 10 t/m (Paas) maandag 13 april 2009 in en rond het indrukwekkende stallencomplex gehouden.

Interieur, Kunst en vakmanschap
Duurzaamheid, traditioneel vakmanschap en passie voor authentieke stijl zijn de pijlers van deze unieke buitenbeurs. Temidden van de stallen, de koetshuizen en de magnifieke, ommuurde tuinen exposeren meer dan 80 specialisten uit Nederland en België de kwaliteit van hun ambacht. Op Salon Authentique op Paleis Het Loo zijn onder andere karakteristieke meubelen, tijdloze stoffering, decoratieve objecten, antiek, oude bouwmaterialen, hoogwaardige interieurbouw, smaakvolle kunst, mode, tuinarchitectuur, maar ook wijnen en delicatessen te vinden.
Dagelijks zijn er demonstraties en workshops rond het Stallenplein.
Salon Authentique op Paleis Het Loo is dé beurs voor genieten en beleven!

Paleis Het Loo
In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijde zijn bekoring. Bezoekers aan Salon Authentique op Paleis Het Loo hebben ook toegang tot het Paleis, de stallen, koetshuizen en de baroktuinen.

Salon Authentique
Paleis Het Loo, Koninklijk Park 1, Apeldoorn
(Goede) vrijdag 10 t/m (Paas) maandag 13 april
van 10 tot 18 uur

Entreeprijs EUR 11,50 pp in de voorverkoop via www.salonauthentique.nl
EUR 15,-- per persoon aan de kassa.
(kinderen 6-17 jaar EUR 3,--)
inclusief toegang tot het paleis en de barok tuinen van
Paleis Het Loo. (kinderen t/m 5 jaar gratis)

informatie en voorverkoop via www.salonauthentique.nl