Nederlandse vakantiegangers profiteren graag van crisis


Website met vakanties onder 250 Euro een enorm succes

BREDA, 20090410 -- Reisorganisatie TourWise introduceerde een maand geleden een website voor mensen die als gevolg van de crisis minder te besteden hebben, maar toch nog op vakantie willen. TourWise kwam op het idee om een VakantieWijzer met voordelige reizen te beginnen, toen bleek dat sommige touroperators door het teruglopende aantal boekingen hun reizen sterk afprijsden. Een gat in de markt, want inmiddels trekt de site honderden bezoekers per dag.

De site bevat bespaartips en een kleine 800 reizen onder de 250 Euro per persoon. Hele lage prijzen, als gevolg van de dalende luchtvaarttarieven en stuntacties van touroperators. Nederlanders blijken daar graag van te profiteren.

De eerste reacties waren nog wat afwachtend. "Slaap je dan in een kartonnen doos of zo?", was een van de vragen die aan TourWise werd gesteld. Maar de kwaliteit van de aangeboden hotels en appartementen blijkt goed te zijn. Kwaliteitsoordelen van vakantiegangers van een 8 of hoger zijn geen uitzondering. Tochnogopvakantie.nl brengt daarom dit soort "pareltjes" in haar nieuwsbrief extra onder de aandacht.

Tochnogopvakantie.nl vermeldt alleen reizen van betrouwbare reisorganisaties die lid zijn van de ANVR/SGR. De bespaartips en goedkope reizen zijn te vinden via www.tochnogopvakantie.nl