Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 20 februari 2009

Internationale musicaldiva geeft 3 concerten in Nederland

Wereldster Ute Lemper schittert met haar concert Between Yesterday and Tomorrow Musicaldiva verovert de wereld
De in New York wonende wereldster Ute Lemper beschikt over een glasheldere stem die wel van elastiek lijkt. Na het succes van Voyage in 2007 presenteert ze nu Between Yesterday and Tomorrow, een concert vol herinneringen en muziek van onder meer Jacques Brel (Amsterdam, Ne me quitte pas), Joni Mitchell en Kurt Weill & Bertolt Brecht.

De Duitse zangeres en theaterdiva Ute Lemper blinkt uit in veelzijdigheid. Ze zong in 'Cats' en voor haar optreden 'Cabaret' in Parijs won ze een Molière Award. Daarna zette ze haar zegetocht voort in Londen, waar ze in 1998 een Olivier Award voor beste actrice mee naar huis nam voor haar rol van Velma Kelly in 'Chicago', een rol die zij kort daarop zeer succesvol vertolkte op Broadway.

Ute Lemper in Nederland met 'Between Yesterday and Tomorrow' De Duitse zangeres en theaterdiva Ute Lemper komt in april met haar nieuwe programma naar Nederland en geeft concerten in Rotterdam, Apeldoorn en Amsterdam. Ze brengt het avondvullende programma Between Yesterday and Tomorrow. Begeleid door haar vaste ensemble met vier topmuzikanten zingt zij een rijk en veelkleurig programma.

Ute Lemper: "Deze reis Between Yesterday and Tomorrow, is ook een reis door mijn hart. Het is een verzameling herinneringen, indrukken, momenten van geluk, maar ook kwetsbare momenten van twijfel en woede. De liedjes hebben een helende werking en verzachten de wonden met positiviteit en poëzie."

Zie ook: www.utelemper.com

Datum Theater Plaats Tel. kassa vrijdag 10 april nieuwe Luxor Theater Rotterdam 010-4843333 zaterdag 11 april Orpheus Apeldoorn 0900-1230123 maandag 13 april Concertgebouw Amsterdam 020-6718345

TopTicketLine: www.topticketline.nl tel. 0900 - 300 5000 (45 cpm)

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met SOLD OUT!, Martine Hulshof, tel. 020 - 448 09 31 martine@soldoutamsterdam.nl