Gemeente Soest

.

Gewijzigde openingstijden vanwege komende feestdagen

30 maart

Rond de komende feestdagen zijn de openstellingstijden van het gemeentehuis, bedrijfsverzamelgebouw de Stroom, het Nijverheidscentrum, de Kwekerij en afvalbrengstation De Schans aangepast.

Het gemeentehuis, bedrijfsverzamelgebouw de Stroom, het Nijverheidscentrum en de Kwekerij zijn op de volgende dagen gesloten:
* Goede vrijdag 10 april;

* Maandag 13 april Tweede Paasdag

* Donderdag 30 april, Koninginnedag

* Vrijdag 1 mei;

* Dinsdag 5 mei, Bevrijdingsdag;

* Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag;·

* Vrijdag 22 mei;

* Maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag.

AfvalbrengstationAfvalbrengstation De Schans is de officiële feestdagen gesloten (13 april, 30 april, 21 mei en 1 juni). De inhaaldagen wat betreft de inzameling van afval kunnen inwoners terugvinden op de afvalkalender.

Extra zomeropenstellingIn de maanden voorafgaand aan de zomervakantie bezoeken veel mensen het gemeentehuis voor het aanvragen en afhalen van reisdocumenten.

De afdeling Publiekszaken is daarom van 3 juni tot en met 15 juli buiten de normale openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 13.00 uur en op donderdag doorlopend tot 20.00 uur) ook op woensdagmiddag geopend tot 16.30 uur. Deze extra openstelling geldt alleen voor het aanvragen/ophalen van reisdocumenten, rijbewijzen en uittreksels.