Ingezonden persbericht


Radio Veronica geeft Ferrari Testarossa cadeau!

Erik de Zwart geeft op AutoRai startschot voor Ferrari-actie

Naarden, 31 maart 2009 I Luisteraars van Radio Veronica maken kans op een eigen Ferrari Testarossa! Met een vermogen van 390 pk en topsnelheid van 290 kilometer per uur is de Ferrari Testarossa dé droomauto voor iedere man. Er zijn in totaal slechts 7.177 exemplaren van dit model geproduceerd en bij het radiostation dat bekend staat om 80's en 90's Hits is deze babe-magnet te winnen!

De knalrode Ferrari staat op de AutoRai in de eigen stand van Radio Veronica. Dinsdagochtend 31 maart gaf Radio Veronica's Erik de Zwart het startschot voor de Ferrari-actie. Onder toeziend oog van een notaris vulde hij de Ferrari Testarossa met een enorm aantal cd-hoesjes. Luisteraars van Radio Veronica en bezoekers van de AutoRai kunnen de ultieme 80's-sportwagen winnen door het juiste aantal cd-hoesjes in de racewagen te raden en sms'en naar het radiostation. De Ferrari is van 1 tot en met 10 april live te zien op de AutoRai, de grootste autobeurs van Nederland.

In de uitzendingen 'MogguhRick!', 'Goud van Oud', 'Maat In De Middag', 'Somertijd' en 'Keihard Kicken' op Radio Veronica kun je de laatste ontwikkelingen rondom de actie volgen. Op vrijdag 10 april wordt tijdens het programma 'Somertijd' live verslag gedaan vanaf de AutoRai en zal de luisteraar met het juiste antwoord de sleutels van de felbegeerde Ferrari in ontvangst nemen. Wanneer meerdere deelnemers het exacte aantal cd-hoesjes raden, zal een beslissend eindspel gespeeld worden onder leiding van Erik de Zwart en Silvan Stoet.

Ferrari Testarossa
De Testarossa is een sportwagen uit 1984 met 390 PK en een topsnelheid van 290 kilometer per uur die ontworpen is door de Italiaan Pininfarina. Er zijn in slechts 7.177 exemplaren van dit model geproduceerd. De exemplaren uit 1984 en 1985 hadden één achteruitkijkspiegel, aan de linkerkant. In 1986 besloot Ferrari ook rechts een achteruitkijkspiegel te plaatsen. De Testarossa was de laatste V12 (boxer) die Ferrari in de jaren '80 bouwde.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Bouman, B-to-B Communications Executive op telefoonnummer 035-69 90 1010 of via e-mail pers@skyradiogroup.nl