Ingezonden persbericht


Winkelhart Enkhuizen organiseert traditionele Paasmarkt op vrijdag 10 april

Het Winkelhart organiseert op Vrijdag 10 april van 11.00 tot 18.00 uur de traditionele Paasmarkt in het centrum van Enkhuizen. Naast een grote, gevarieerde en vooral gezellige markt is er ruim aandacht voor extra activiteiten.

Op het pleintje voor het oude weeshuis in de Westerstraat is een kinderboerderij met veel jonge dieren waaronder lammetjes, kuikentjes en konijntjes. Verder staan daar schminkkramen waar kinderen worden omgetoverd in prinsessen, piraten, tijgers, indianen of misschien wel een paashaas. Op het plein staan ook kinderattracties zoals een draaimolen en een springkussen.

Enkhuizer Peter Visser is actief met zijn draaiorgel. De Kleine Drom is de gehele dag aanwezig op de markt en zorgt voor een vrolijke noot.

De markt zelf is zeer zeker ook een bezoek waard, er is van alles te vinden op het gebied van mode, woondecoratie, paas- en voorjaarsartikelen en curiosa. Ook veel winkeliers staan met voorjaarsaanbiedingen op de markt. Zo treden de ondernemers op de Vijzelstraat massaal naar buiten met een lang lint met vrolijk versierde kramen waarop zij laten zien wat zij in huis hebben. Ook hebben zij kunstenaars en creatievelingen uitgenodigd om hier een plek te bemannen en wordt u getrakteerd op warme chocolademelk.

Edith Hartog Evenementen & Markten
Rikkert 4-6
1619 AR Andijk
T. 0228 593 755
F. 0228 596 888
M. 06 536 752 35
www.edithhartog.nl