Ingezonden persbericht


7 april 2009

Paasweekend is wielerweekend bij Beeld en Geluid

Komend weekend staan de evenementen rondom 50 jaar Studio Sport in Beeld in het teken van de wielersport. Geniet van 50 jaar wielrennen in beeld en ontmoet je wielerhelden tijdens de meet & greets en clinics. Onder andere Marianne Vos, Jan Janssen en Hennie Kuipers komen langs. Kijk hier voor het precieze programma en meer informatie. Ook op Tweede Paasdag zijn wij geopend!

Bezoekersinformatie

De tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld is onderdeel van de Beeld en Geluid experience In de Beeld en Geluid experience kun je het hele jaar door een duik nemen in de wereld van radio, televisie, muziek en film.

Met een entreebewijs voor Beeld en Geluid kun je beide tentoonstellingen bezoeken én alle evenementen rondom 50 jaar Studio Sport in Beeld.

Voor de Meet & Greets, Sportclinics en Mijn Studio Sport Top 10 is vooraf reserveren dus niet nodig! Let op! Voor de groepsarrangementen van 50 jaar Studio Sport in Beeld is dit wel noodzakelijk.

Tijdens 50 jaar Studio Sport in Beeld staat er elke week een andere sport centraal met Meet & Greets, clinics en filmprogramma's. Kijk op het overzicht evenementen om te zien wanneer je jouw favoriete sporter kunt ontmoeten in Beeld en Geluid! Op maandag gesloten (m.u.v. maandag 13 april, 4 mei en 1 juni).