Ingezonden persbericht


Spektakel op de Top Secret Huisshow

Op 23 - 24 - 25 - 30 - 31 maart en 1 april heeft Havoned in samenwerking met CanalDigitaal en BenQ de Top Secret huisshow georganiseerd. Centraal tijdens de Top Secret huisshow stond de introductie van de Vogel's 8000 serie. Retailers en ketens konden in de vernieuwde showroom genieten van de nieuwste serie van Vogel's en de speciaal tentoongestelde winkelpresentaties. Natuurlijk ontbraken ook dit jaar de spetterende acties van o.a. Vogel's, Jamo, Aldenkamp, Dagetti, IXOS en Tangent weer niet.

BenQ introduceerde op de Top Secret huisshow hun nieuwste Short Throw Beamer, terwijl Canaldigitaal twee geheel nieuwe proposities presenteerde op het gebied van digitale televisie.

Het thema Top Secret werd meteen bij aankomst goed zichtbaar. Het pand was compleet dichtgeplakt zodat niemand naar binnen kon kijken, de valet parker zette de auto's van de bezoekers op een geheime parkeerplaats en nadat de bezoekers door de detectiepoort binnen waren gekomen toverde de zakkenroller de meest vreemde voorwerpen bij de bezoekers uit de binnenzak. Kortom, tot op het laatste moment wisten de bezoekers niet welk spektakel ze konden verwachten.

De positieve reacties van de bezoekers tijdens de Top Secret huisshow waren overweldigend en iedereen was zichtbaar aan het genieten van wat er allemaal om hun heen gebeurde. De vernieuwde showroom, welke nu uitgebreid is naar maar liefst 1400m², stond in het teken van de nieuwe Vogel's 8000 serie. Men kon bijna niet geloven dat er nog zoveel vernieuwing op het gebied van wandsteunen mogelijk is.

Havoned, Canaldigitaal en BenQ kunnen achteraf terugkijken op een spetterend en voor alle partijen succesvol evenement. Qua bezoekersaantallen is er absoluut aan het verwachtingspatroon voldaan. Waar er vorig jaar nog 196 relaties, met gemiddeld 3 bezoekers, de huisshow hadden bezocht, heeft de Top Secret huisshow met maar liefst 305 bezoekende relaties en bijna 1000 bezoekers het bezoekersaantal van afgelopen jaar ruim overschreden. Kortom, Havoned, Canaldigitaal en BenQ kunnen spreken over een fantastisch Top Secret evenement.

Havoned BV
Industrieweg 10
3881 LB Putten
The Netherlands

Tel: +31 (0)341-359050
Fax: +31 (0)341-359051
http://www.vogels.com/disclaimer