Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

René Harskamp wint Ferrari Testarossa bij Radio Veronica

Naarden, 10 april 2009 | Deze vrijdag is een extra 'Goede Vrijdag' voor René van Harskamp die een Ferrari Testarossa heeft gewonnen bij Radio Veronica. Tijdens de finale trok Erik de Zwart het rijbewijs van een van de acht luisteraars die het juiste aantal cd-hoesjes in de Testarossa had geraden. René uit Alphen aan de Rijn heeft vrijdag 10 april de felbegeerde Ferrari Testarossa bij Radio Veronica in de wacht gesleept. Van 31 maart tot en met 10 april konden Radio Veronica-luisteraars het juiste aantal cd-hoesjes die in de Ferrari Testarossa zaten, sms'en naar het radiostation. Degene die het juiste aantal raadde, maakte kans op dé sportwagen uit de jaren '80. Tienduizenden luisteraars stuurden hun schattingen naar het station met de beste 80's & 90's hits. Uiteindelijk hebben 8 mensen het juiste aantal cd-hoesjes (30.219 stuks) van de Testarossa geraden.

René winnaar Ferrari Testarossa: "Yesss ik hem 'em! Eindelijk!"

Ferrari Testarossa
De Testarossa is een sportwagen van Ferrari uit 1984; ontworpen door de Italiaan Pininfarina. Er zijn in totaal 7.177 exemplaren van dit model geproduceerd. De exemplaren uit 1984 en 1985 hadden slechts één achteruitkijkspiegel, aan de linkerkant. In 1986 besloot Ferrari rechts ook een achteruitkijkspiegel te plaatsen. De Testarossa was de laatste boxer die Ferrari in de jaren '80 produceerde. Het vermogen van dit rode racemonster is 390 PK met een topsnelheid van 290 kilometer per uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rick van Velthuysen, Erik de Zwart, Erwin Peters, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Patrick Kicken, Colin Banks, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Ben Liebrand en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra-satelliet, Radioveronica.nl, kabel en diverse mobiele diensten te ontvangen.

Voor meer informatie neem contact op met Marieke Bouman ­ B2B Communications Executive - Radio Veronica op 035-6990103 of per e-mail pers@srg.nl