Gemeente Valkenswaard

CMD-leerlingen spelen in Het Vennenbos

CMD-leerlingen spelen in Het Vennenbos

Op zaterdag 11 april aanstaande van 16.15 tot 16.45 uur verzorgen trompet-, cornet-, bugel- en baritonleerlingen van Rianne Boone van het CMD (Centrum voor Muziek en Dans) een optreden in Landall vakantiepark Het Vennenbos in Hapert. Samen met andere leerlingen van Rianne uit Aalst, Borkel, Eindhoven, Knegsel, Hilvarenbeek, Lage Mierde, Reusel en Veldhoven brengen zij een uiteenlopend repertoire ten gehore.

Het programma is zeer divers: het betreft zowel klassieke harmoniemuziek van Jacob de Haan, als muziek uit de films Titanic, Pirates of the Caribbean en Grease. Kortom: voor elk wat wils. Rianne Boone, trompetdocente bij het CMD, is al weken bezig met het zoeken en uitdelen van uitdagende muziek voor deze groep tieners. "Het wordt een steeds grotere groep", aldus Rianne, "want eerst waren het er 22 en nu zitten we al op 30 leerlingen die graag mee willen doen. Er is natuurlijk niets mooier voor een docent om met zo'n enthousiaste groep op pad te gaan!".

Het optreden vindt plaats op de Plaza van het Vennenbos en is gratis toegankelijk voor alle publiek. Voor meer informatie is de administratie van het CMD bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op telefoonnummer (040) 208 35 91.