Gemeente Gaasterlân-Sleat


Verkeersmaatregelen Skeelerwedstrijd Sloten

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Gaasterlân-Sleat maken bekend dat, in het kader van het 100-jarig jubileum van de Elfstedenvereniging, ten behoeve van de skeelerwedstrijd op 11 april 2009 van 12.30 uur tot en met 16.30 uur tijdelijke verkeersmaatregelen worden getroffen.

Voor het ordelijk doen verlopen van deze activiteit wordt zijn de volgende wegen afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer: M. van Coehoornweg (tussen Lytse Jerden en Heerenhoogweg), J. Hornstraweg, Wijckelerweg, Rûnwei, Spanjaardsdijk, Jerden en Lange Jerden.

Tevens zijn op het grondgebied van de gemeente Skarsterlân de volgende wegen afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer: Gaestdyk, De Stikels en De Koai.

Het langzaam verkeer kan gedurende de wegafsluiting gebruik blijven maken van de fietspaden langs de M. van Coehoornweg, J. Hornstraweg, Wijckelerweg en Spanjaardsdijk.

Tjerkgaast en Wijckel (tot de kruising M. van Coehoornweg - J. Hornstraweg) blijven gedurende de wel bereikbaar voor al het verkeer.

Gedurende de afsluiting wordt het verkeer tussen Wijckel en Spannenburg middels borden omgeleid over de provinciale wegen via Balk en Woudsend (N359 + N924 Suderseewei en N354 Strjitwei).

Het voor gemotoriseerd verkeer afgesloten gebied blijft tijdens deze periode bereikbaar voor hulpdiensten.

Op bijgaande kaart is het parcours van de skeelerwedstrijd weergegeven alsmede de wegomleiding.

Kaartje omleiding skeelerwedstrijd Sloten.jpg