Miele lanceert webshop voor accessoires

11/04/2009 09:00

Miele Nederland B.V.

Miele lanceert een nieuwe webshop. In deze Miele Shop op de website www.miele.nl is een compleet overzicht te vinden van alle accessoires, toebehoren en reinigings- en onderhoudsproducten voor Miele-apparaten. Deze zogeheten Miele Collection zorgt ervoor dat Miele-apparaten gedurende de lange levensduur goed blijven functioneren. In de Miele Shop is bovendien te lezen hoe en wanneer er onderhoud aan de apparaten gepleegd moet worden.

Uitgebreide collectie

Naast accessoires en reinigingsproducten, zoals stofcassettes, stoomovenpannen, afwastabletten en kookboeken, zijn er in de Miele-webshop ook producten uit de Miele Selection verkrijgbaar. Met deze door Miele geselecteerde merkartikelen, waaronder serviesgoed van Villeroy & Boch, illy-koffiebonen, pannen van Demeyere en keukengerei van Zwilling, heeft de consument alles bij de hand voor de bereiding van een perfecte maaltijd en een mooi gedekte tafel.

Praktische functionaliteiten

De Miele Shop op internet beschikt over een aantal praktische functionaliteiten. De navigatie is zo ingericht dat men verschillende mogelijkheden heeft om het gewenste en juiste accessoire te vinden. Bovendien kan men de afbeelding van het accessoire vergroten en zullen er video's getoond worden, waarmee het gebruik van het accessoire duidelijk in beeld wordt gebracht.

Garantie voor kwaliteit en duurzaamheid

Waarom Miele zich op deze markt waagt? "Om onze bestaande klanten nog beter van dienst te zijn", antwoordt woordvoerder Robert Bakker van Miele Nederland. "We bieden accessoires en reinigingsmiddelen aan die perfect zijn afgestemd op een Miele-apparaat. Op deze manier kunnen wij onze klanten de kwaliteit en duurzaamheid garanderen waarvoor zij gekozen hebben. Bovendien kunnen we nog beter inspelen op het behoeftepatroon van de consument gedurende de lange levensduur van een Miele-apparaat."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.miele.nl