Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 11-04-2009

Vijf bestuurders aangehouden bij alcoholcontrole in Tilburg

TILBURG: Bij een alcoholcontrole vrijdagavond- en nacht in de
Tilburgse binnenstad zijn vijf automobilisten betrapt op dronken rijden. De controles vonden van 22.00 tot 04.15 uur plaats op de Noordhoekring, Boerhavenplein en de Ringbaan-Zuid. In totaal werden 238 blaastesten afgenomen. Ook werd een 21-jarige Tilburger
aangehouden die een valse naam opgaf. Op het bureau bleek waarom hij dat deed; de man heeft geen rijbewijs. Ook de Belastingdienst deed mee aan de controle; medewerkers daarvan inde ruim 12.000 euro aan achterstallige betalingen en legde beslag op acht auto's.

Relatief rustige horecadienst in Tilburgse binnenstad

TILBURG: Agenten die belast waren met het horecatoezicht in de Tilburgse binnenstad, hebben een relatief rustige dienst achter de rug. Er werden twee aanhoudingen verricht. Een 24-jarige man uit Bladel werd aangehouden, omdat hij bij een kroeg aan de Paleisring twee flessen sterke drank achter de bar had gepakt. Verder werd nog een 25-jarige Tilburger aangehouden wegens het niet opvolgen van een vordering. In het cellencomplex trapte hij een arrestantenverzorger die daarvan aangifte deed.


Laatst gewijzigd 11-04-2009 12:03 | © Regio Midden en West Brabant |