Politie Midden- en West Brabant


Bergen op Zoom, 11-04-2009

Politie controleert automobilisten op alcoholgebruik

ROOSENDAAL: Bij een grote controle vrijdagavond heeft de politie in totaal vier bestuurders aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De controle werd gehouden op de Van Beethovenlaan. In alle vier de gevallen werden rijverboden opgelegd. Tegen de bestuurders wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 57-jarige Bergenaar werd vrijdagavond rond 19.00 uur aangehouden op de Antwerpseweg. Zij rijgedrag viel surveillerende agenten op. Bij een controle blies hij 605 ug/l. Bij waarden boven 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval.

Rond 22.00 uur vrijdagavond hielden agenten op de Spoorstraat een 40-jarige bromfietser uit Roosendaal aan. Hij verklaarde zelf tien flesjes bier gedronken te hebben. De bromfietser kreeg een rijverbod van acht uur.

Politie arresteert drie jongeren met softdrugs

ROOSENDAAL - Drie Roosendaalse jongeren (16, 17 en 17 jaar) zijn vrijdagmiddag kort na 16.30 uur aangehouden voor het bezit van softdrugs. Een surveillerende agent zag twee van hen bij het
Tolbergcentrum een joint draaien. Een van de 17-jarige verdachten had vijf zakjes met hennep bij zich. Na verhoor zijn de jongens
overgedragen aan hun ouders. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Lastige stapper opgepakt tijdens horecatoezicht

ROOSENDAAL: Tijdens het horecatoezicht in het centrum van Roosendaal is zaterdagmorgen kort voor 02.00 uur een 19-jarige man uit Roosendaal gearresteerd. Dat gebeurde op de Raadhuisstraat. De man was even daarvoor door portier buitengezet bij een kroeg op de Markt, maar bleef vervelend. Agenten vroegen hem herhaaldelijk naar huis te gaan, maar dat weigerde hij. Hij werd meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 11-04-2009 14:18 | © Regio Midden en West Brabant |