Ingezonden persbericht


Samenstelling Dutch GT4 Championship-team Aston Martin bekend

Galaxy Group hoofdsponsor van het Aston Martin-team

Almere, april 2009 - De coureurs van het Aston Martin-team dat meedoet aan de nieuwe Nederlandse raceklasse GT4 zijn Pim van Riet en Paul Vahstal. Zij racen in een Aston Martin Vantage mee in het spectaculaire Dutch GT4 Championship. De razendsnelle Aston Martin's binden in deze klasse de strijd aan met onder andere Porsche's 997, Ginetta's G50 en BMW's M3. Komende paasdagen racen de luxe bolides voor het eerst op Circuit Park Zandvoort. De GT4 duurt in totaal zeven weekenden. Galaxy Group is hoofdsponsor van het Aston Martin-team. Subsponsors zijn onder andere KPN en Samsung Mobile.

Na het succes van het co-sponsorschap van het winnende team in de Formido Suzuki Swift Cup in 2008 wilde Galaxy Group graag een volgende stap maken. Samen met Rhesus Racing bekeek Galaxy Group de mogelijkheden om een team te starten in de GT4-klasse. Samen werd besloten om het Aston Martin-team te sponsoren.

"Het imago van Aston Martin sluit in mijn ogen uitstekend aan op de mentaliteit binnen Galaxy Group. Daarnaast vind ik een groot voordeel van dit sponsorschap dat we onze klanten en relaties iets spectaculairs kunnen aanbieden. Ze kunnen de races van dichtbij volgen, praten met monteurs en coureurs en de pits bekijken", zegt Job Kunst, managing director van de Galaxy Group. "Als leverancier van zakelijke communicatieoplossingen voorzien wij het team van hoogstaande communicatieapparatuur. Zo leveren we ook een concrete bijdrage aan de races."

()
Nagenoeg alle nationale topcoureurs doen mee in het Dutch GT4 Championship dat bestaat uit zeven raceweekeinden. Vijf hiervan vinden plaats op het circuit van Zandvoort. Ook zijn het TT circuit in Assen en Spa-Francorchamps elk een keer gastheer. Elk weekend staan er drie races op het programma - twee sprintraces en een langere wedstrijd met een verplichte pitstop. De eerste race vindt plaats tijdens de paasraces op het Circuit in Zandvoort op 11 en 13 april 2009.

###

Over de Galaxy Group
De Galaxy Group in Almere biedt een breed pakket van diensten op het gebied van mobiele en vaste spraak- en datacommunicatie. De groep bestaat uit verschillende bedrijven met elk eigen speerpunten in dienstverlening. Galaxy Business Networks is binnen de groep leverancier van vaste- en mobiele-communicatiediensten voor mkb-bedrijven. Galaxy verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de communicatie-infrastructuren bij klanten en levert mobiele-telefoniediensten aan zakelijk gebruikers. In Sim is een servicenetwerk voor complete zakelijke communicatieoplossingen op maat. De organisatie streeft een landelijk dekkend netwerk van servicepunten na, inclusief inbouwstations en inbouw op locatie. All IP Europe B.V. levert bedrijven plaatsonafhankelijke datacommunicatie die maximaal beveiligd is. Daarvoor heeft het bedrijf een zwaarbeveiligd datacommunicatienetwerk voor xDSL opgezet, inclusief Managed Security Services. Doordat mobiliteit aan belang wint en ondernemingen aan medewerkers overal veilige toegang tot relevante gegevens willen bieden, heeft All IP ook mobiele-datatechnologieën als UMTS en GPRS in het datacommunicatienetwerk geïntegreerd. Mobile Newco behartigt binnen de groep de belangen van een grote groep mobiele abonnees die via inkooporganisatie LTO Commerce B.V. een mobiel abonnement hebben afgesloten. MDP Inbouwspecialisten is specialist in communicatieoplossingen voor de automotive-sector. MDP levert, installeert en biedt volledige service op carkits, boordcomputers, multimedia-, beveiligings- en voertuigvolgsystemen voor de zakelijke markt. Voor meer informatie: www.galaxygroup.nl.

Voor beeldmateriaal zie: www.galaxygroup.nl