Sc Buitenboys gaat 'Scoren tegen kanker'


ALMERE-BUITEN, 20090407 -- Aanstaande Zaterdag 11, Zondag 12 en Maandag 13 April staan de voetbaltoernooien van Izak Los Fair Play Events (ILFPE) in samenwerking met sc Buitenboys voor de deur. Met deze samenwerking wil ILFPE haar doelen onder een breed publiek kenbaar maken.

ILFPE is een organisatie welke zich inzet voor KWF Kankerbestrijding door het organiseren van voetbalgerelateerde evenementen. Tevens wil zij zich inzetten voor de stimulatie van gezondheid, sportiviteit en respect (Fair Play) bij jongeren van 7 tot 18 jaar. Na deelname aan een evenement dienen de aanwezigen bewust te zijn gemaakt over de ziekte kanker.

Tijdens het voetbaltoernooi organiseert ILFPE de nevenactiviteiten. Zo kun je er genieten van o.a. Suikerspinnen, live muziek en een springkussen. Ook kun je er mooie prijzen winnen.

Uiteraard wil ILFPE in de toekomst haar activiteiten nog meer uitbreiden in Almere en is men op zoek naar enthousiaste mensen of organisaties die graag hun steentje willen bijdragen aan het werk van Izak Los Fair Play Events. U kunt voor vragen of meer informatie contact opnemen met Ferry Los (mailen naar ferry.los@izaklos.nl, bellen op 087-7848843 en surfen naar www.izaklos.nl)





Izak Los Fair Play Events