Ingezonden persbericht


Vijfde Eggrun van start op Paaszaterdag

PERSBERICHT:

Na drie succesvol verreden EggRuns en ondanks het slechte weer in 2008 (afgelasting per motor), start de 5e EGG RUN in Nederland alweer op paaszaterdag 11 april 2009 in de mooie dorpen Roden en Veghel, de prachtige stad Amsterdam, maar ook en voor het eerst in Breda.!!.

Honderden motorrijders verzamelen zich tussen 10.00 en 12.00 uur nabij het centrum van Roden, langs de Corridor in Veghel, op de ArenA Boulevard te Amsterdam en aan de Galderseweg in Breda.

Daar stellen ze zich op in groepen, om zoveel mogelijk (kinder) ziekenhuizen en inrichtingen door geheel Nederland te bezoeken en de daar opgenomen patiëntjes en bewoners, maar ook de verpleegkundigen, paaseieren en knuffels te brengen.

Om 11.45 uur zal er dit jaar in Amsterdam een cheque worden aangeboden aan Stichting CliniClowns, zijnde de netto opbrengst van de vorige EggRun en aansluitend wordt daar gestart met een defilé die (omstandigheden voorbehouden) de motorrijders zal leiden door de Amsterdam ArenA ofwel het voetbalstadion van AJAX. Om 12.30 uur wordt er gestart met een defilé in en door Roden waarna de groepen aansluitend vertrekken naar de ziekenhuizen. In Veghel en Breda zal het vertrek van de motorrijders op ludieke wijze geschieden.

Meer informatie treft u aan op: www.eggrun.nl

Indien u nog vragen hebt, kunt u uiteraard contact opnemen met de plaatselijke organisatie.


Organisatie Roden: Organisatie Amsterdam: Organisatie Veghel: Organisatie Breda:

Roel Kuper Roland Jonkhoff Robert van Zalinge Rob van der Putten (06-53165027) (06-54648178) (06-13676607) (06-21566376)

Geachte redactie,

IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR? STICHTING EGGRUN NEDERLAND WEL!

De 5e EggRun in Nederland, die weer van start gaat op Paaszaterdag 11 april a.s., wordt weer een geweldige gebeurtenis.

Vanuit Roden, Veghel, Amsterdam en nu ook Breda starten honderden motorrijders in groepen om 70 ziekenhuizen en instellingen te bezoeken over het hele land. Zij gaan daar de patiëntjes, bewoners en verpleegkundigen verrassen met paaseieren, knuffels en nog veel meer. In Roden wordt gestart nabij het centrum, in Veghel aan de Corridor,n in Amsterdam is de ArenA Boulevard ingericht om de motorrijders te ontvangen en te laten vertrekken en in Breda zal dat plaatsvinden vanaf het parkeerterrein naast "De Kogelvanger" aan de Galderseweg.

Opgedost als Paashaas of hoe ook, stellen de deelnemers zich om 12.00 uur op voor een defilé door Amsterdam Zuid-Oost en om 12.30 uur door Roden. In Veghel wordt op een andere ludieke wijze het startsein gegeven tot vertrek.

De netto opbrengst van de EggRun gaat telkenjare naar een kinderdoel. Dit jaar wordt er in Amsterdam om 11.45 op de Arena Boulevard een cheque aangeboden aan CliniClowns. Alle motorrijders leggen E 10,-- in voor een kinderdoel. De kosten tot uitvoering van de EggRun worden nagenoeg geheel gesponsord en dat is een niet onaanzienlijk bedrag.

Alle overige informatie kunt u lezen op de website: www.eggrun.nl

Foto's op deze site kunnen vrij van rechten worden overgenomen en geplaatst.

Mogen wij u beleefd verzoeken aandacht te besteden aan dit geweldige initiatief.

Voor andere informatie kunt u contact opnemen met de op de site vermelde contactpersonen van de 4 vertrekplaatsen of met ondergetekende.

Met vriendelijke groet, namens Stichting EggRun Nederland

Roel Kuper, voorzitter
Van Ewsumlaan 6
9301 AT Roden.

Tel: 06-53 16 50 27 (050-5011259)
info@eggrun.nl