Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

Uniek muziekfeest nu ook in Hardenberg
"ULTIMATE 90's" IN PODIUM

Hardenberg-, Op zondag 12 april (Paaszondag) gaat N.O.-Nederland tussen 22.00 en 05.00 uur een stapje terug in de tijd. De organisatie 'Pure Nostalgie' zal dan i.s.m. Podium Hardenberg de ultieme jaren '90 doen herleven. Geen oubollig gedoe in Podium, maar een vet feest zoals het moet zijn in de ogen van hen die de 90's meemaakten en de volgende dag vrij zijn, dus wat wil je nog meer. De beste acts, het beste geluid, de mooiste visuals en deco, en natuurlijk de beste dj's die precies weten wat jij wilt horen! Stond jij in de discotheek op jouw manier te hakken op 'Hardcore Vibes' en wilde jij ook een hippie worden? Jij kent alle hits van Party Animals en Paul Elstak en je weet dat 2 Unlimited weer bij elkaar is? Dan is dit jouw feestje!

De organisatie van 'Ultimate 90's' is gestart in Etten-Leur en nu breidt de muzikale olievlek zich uit naar de rest van Nederland. Podium is de eerste club in NO Nederland die door de organisatie is benaderd, en voor dergelijke evenement hoeft een clubeigenaar tegenwoordig niet lang na te denken. Een lange nacht volledig in het teken van de roerige negentiger jaren, dat past precies bij Podium en uitgaan. Een waanzinnige muzieknacht met on stage ondermeer '2 Brothers on the 4th Floor'. Zij zijn nog steeds de ware ambassadeurs van de jaren '90! De nog altijd mooie Des'Ray zal samen met rapper D-Rock megahits als 'Never Alone', 'Dreams' en 'There's a Key' ten gehore brengen. Uit Duitsland komt 'Dune', een van de ware grondleggers van de West-Europese happy hardcore sound. Ook bekend in de oren klinkt de 'fiestamuziek' van 'The Sunclub' en als klap op de vuurpijl zal het Ultimate 90's DJ Team de zaal volledig op zijn kop zetten. Al enkele jaren zijn deze dj's actief bezig om de 90's sound levend te houden met hun gevarieerde sets, waarin alle stromingen uit de jaren 90 terugkomen.

Voorverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.poppodium.nl, www.paylogic.nl en de landelijke Primera's. Check de website www.pure-nostalgie.nl voor meer info! Meer programma-informatie lees je op www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht

Noot voor redacties:



Ingezonden persbericht