Ingezonden persbericht


Persbericht
April 2009

East meets West brunch:
'Heerlijk Pasen' in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre organiseert op zondag 12 april (1e Paasdag) en op maandag 13 april (2e Paasdag) een bijzondere Aziatisch-georiënteerde Paasbrunch in haar restaurant Silk Road.

Voor 45 euro, inclusief een sprankelend glas Prosecco, kunnen gasten genieten van een heerlijk buffet waarin de rijke smaken van het Westen gecombineerd worden met de bijzondere ingrediënten van het Oosten. Ook aan de kleine kinderen is gedacht; zij kunnen eieren gaan zoeken op bijzondere plekken in het hotel. Een heus Paasfeest dus!

De bijzondere Paasbrunches vormen ook de officiële start van de zondag brunches in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Vanaf de 12e april kunnen gasten elke zondag terecht in het hotel voor een bijzondere brunch. De zondag brunches kosten 40 euro per persoon, met uitzondering van de Paasbrunches (45 euro).

Reserveringen via e-mail: hotel.amsterdam.silkroad@moevenpick.com of tel: 020-5191200.

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).



Ingezonden persbericht