Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 30 januari 2009

PAUL CARRACK OP ZONDAG 12 APRIL IN WATT ROTTERDAM

De singer-songwriter en multi-instrumentalist Paul Carrack heeft een imposante carrière opgebouwd waarin hij diverse malen voor een Grammy genomineerd is en met wereldwijde nummer 1 hits. Al meer dan twintig jaar zingt de Brit met, schrijft voor, treedt op met, of is bandgenoot van ontelbare artiesten. Zijn repertoire omvat dan ook een groot muzikaal spectrum variërend van pop, rock tot soul. Op zondag 12 april is Paul Carrack met zijn band live te aanschouwen in WATT Rotterdam. De voorverkoop start op zaterdag 31 januari.

Paul Carrack wordt algemeen beschouwd als de zanger met één van de mooiste stemmen in de hedendaagse popmuziek. Met nummers als 'How Long', 'Silent Running' en 'The Living Years' geldt hij tevens - zowel solo als met bands als Ace, Squeeze en Mike & The Mechanics (de groep van Mike Rutherford van Genesis) - als een ware hitmachine. Naast zanger is Carrack ook een begenadigd toetsenist en songwriter. Zo maakten onder meer Eric Clapton, Roxy Music en The Eagles van zijn diensten gebruik.

Eind 2008 verscheen de single 'Ain't No Love In The Heart Of The City' en een nieuw studio-album 'I Know That Name'. Paul Carrack was toen al met een zeer succesvolle concertreeks in Nederland, en hij was te gast bij Marco Borsato's recente 'Wit Licht' concerten. In april dus nogmaals de kans om de man op overtuigende wijze te laten horen dat hij nog steeds over één van de allermooiste stemmen uit de popgeschiedenis beschikt!

ZO 12 APRIL 2009

PAUL CARRACK @ WATT (STAGE)
West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19.00u / Aanvang programma 20.30u
Tickets a E 25 (excl. vvk) verkrijgbaar vanaf zaterdag 31 januari 10.00 uur via de website, Primera winkels en Plato en Velvet in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.carrack-uk.com

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /