Paaseierenjacht in Bruparck - Paashaas verstopt 20.000 eitjes in Bruparck

17/03/2009 10:05

FIELD COMMUNICATION

In Bruparck schrikken ze niet langer als ze de paashaas tegen het lijf lopen. Naar goede gewoonte verstopt de paashaas 20.000 eieren in The Village in Bruparck. De liefhebbers van chocolade kunnen hier op zondag 12 april en maandag 13 april (Paasmaandag) hun speurneus en chocolade-instinct komen testen. De zoektocht levert hen niet enkel een schat aan Milka-chocolade op maar mogelijk ook tickets voor Mini-Europa, Océade of Kinepolis Brussel. De Paashaas heeft namelijk ook een aantal "Superpaaseieren" verstopt die de eerlijke vinder trakteert op een film in Kinepolis, een zwempartij in Océade of een mini-tocht langsheen Europa's mooiste monumenten in Mini-Europa. Daarnaast is er ook randanimatie voorzien zoals grime en verschillende paas-workshops. Alle activiteiten zijn volledig gratis.

Op zondag 12 april en maandag 13 april (Paasmaandag) worden tussen 13u en 16u30 duizenden kinderen verwacht op het speelplein "Piratenschip" in The Village in Bruparck. Onder luide aanmoediging van de paashaas krijgen de kinderen hier 10 minuten de tijd om zoveel mogelijk eieren en "Superpaaseieren" te verzamelen. Om zeker te zijn dat de strijd om de eitjes gelijk verloopt worden de deelnemertjes onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën: tot 3 jaar, van 4 tot 6 en van 7 tot 10 jaar. Elke 10 minuten mag een nieuwe groep kinderen zich opmaken voor de zoektocht. Om deze toestroom aan kinderen onder controle te houden is het wel noodzakelijk je op voorhand in te schrijven via de website van Bruparck (www.bruparck.com).

Voor of na de zoektocht kunnen de kinderen zich tussen 13u en 18u door enkele professionele grimeurs laten schminken in een paasei, paashaas of in wie of wat ze maar willen. Ook kunnen ze deelnemen aan een aantal workshops. Zo kunnen ze paaseieren versieren en omtoveren tot een uniek exemplaar of hun eigen speciale paas-placemat tekenen en samenstellen. Voor deze gratis workshops en grime is het niet nodig je op voorhand in te schrijven.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel