Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPEELLAND BEEKSE BERGEN OPENT SEIZOEN OP EERSTE PAASDAG MET BERT & ERNIE

Muzikaal seizoen met in 2009 onder meer Nikki, Ch!pz, Piet Piraat en Grad Damen

Hilvarenbeek, woensdag 25 maart 2009 - Een dag nadat het park weer voor het eerst open is, organiseert Speelland Beekse Bergen de Ontdek-Speelland-Dag. Op zondag 12 april (eerste paasdag) viert het speel- en strandpark in Hilvarenbeek de opening van het seizoen. De jongste bezoekers kunnen deze dag kennismaken met Bert & Ernie uit Sesamstraat. Ook zijn er diverse extra activiteiten die laten zien dat het park weer een uitbundig seizoen tegemoet gaat.

Alle bezoekers die op eerste paasdag een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek, krijgen 25% korting op de entreeprijs. Parkmanager Sjors van den Boogaart: "Daarmee vieren we de start van het nieuwe seizoen. Op een extra laagdrempelige manier kan iedereen ontdekken wat ons park de komende maanden allemaal te bieden heeft". Bijzonder feestelijk is de komst van Bert & Ernie, bekend uit Sesamstraat. De jongste bezoekers kunnen met het duo op de foto en hen de hand schudden. Tijdens de Ontdek-Speelland-Dag zijn ook bijna alle attracties weer geopend en is er extra entertainment.

Veel muziek in 2009
Speelland Beekse Bergen gaat een muzikaal seizoen tegemoet. Naast de komst van Bert & Ernie, staan er ook veel muzikale evenementen op het programma. Onder meer Nikki (bekend van Idols), Ch!pz, Piet Piraat, Grad Damen en Marianne Weber maken de komende maanden hun opwachting in het park. Gasten betalen voor het bezoek van een evenement nooit meer dan de reguliere entreeprijs. "Met een abonnement zijn alle evenementen zelfs gratis te bezoeken", aldus Van den Boogaart. De volledige evenementenkalender van Speelland Beekse Bergen is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---