Ingezonden persbericht


Persbericht

Paaspop: het aftellen is begonnen!

Het aftellen is begonnen! Nog een kleine week te gaan voordat het Paaspop-festival in Schijndel de aftrap geeft voor het festivalseizoen van 2009. Volgend weekend tijdens Pasen
- zaterdag 11 en zondag 12 april om precies te zijn - leven 10.000 bezoekers zich gedurende twee dagen uit op muziek, comedy, dance en theater. Er zijn maar liefst zeven podia waar meer dan 70 acts uit binnen- en buitenland zullen optreden.

Het programma is op het laatste moment nog gewijzigd: op zaterdag is Circle J vervangen door het Dordrechtse rockduo The Death Letters, dat van 23.00 uur tot 23.45 uur in de Resto Lounge zal spelen.

Ook de programmering van de Jack Daniel's Stage, een podium in een intieme setting voor een select publiek, is nu compleet. De hotste bands van het moment zoals De Staat, The Deaf, Stuurbaard Bakkebaard, Elle Bandita, Drive Like Maria,Triggerfinger en Repomen geven hier exclusieve shows, waarvan de meeste live door Kink FM Radio worden opgenomen en uitgezonden.

Nog meer intimiteit vindt traditioneel in de Live Xs-stand plaats. Hier staan bezoekers oog in oog met hun favoriete bands tijdens de signeersessies. Alain Clark, De Staat, Band Zonder Banaan, Elle Bandita en Blackout hebben inmiddels al toegezegd om handtekeningen uit te delen.

Op de Mainstage staan de beste topacts van dit moment zoals Kyteman's Hiphop Orkest, Novastar, Kane, Guus Meeuwis, De Dijk en Rowwen Hèze. De Rockstage huisvest het auditief geweld van De Staat, Triggerfinger, Toy Dolls, Peter Pan Speedrock en Volbeat, terwijl in de Extrema-tent hard gefeest wordt op onder andere Chris Liebing, De Jeugd Van Tegenwoordig, Joost van Bellen en Boys Noize. De vrolijke noten komen dit jaar onder andere van Dolf Jansen, Arie Koomen (Night of Comedy), Andre Manuel en Freek De Jonge & Ocobar.

Het volledige programma is te vinden op www.paaspop.nl Direct naar het programma? : http://www.paaspop.nl/TimeTable/Totaal%20overzicht/



Ingezonden persbericht