Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

SPONGEBOB KOMEND WEEKEND AANWEZIG
BIJ JAARBEURS UTRECHT MARATHON

BEMACHTIG DE UNIEKE SPONGEBOB-SPONS!

Amsterdam, 8 april 2009

SpongeBob is al jaren een van de best bekeken en meest succesvolle series op Nickelodeon en met afstand het vrolijkste cartoon character aller tijden. Het werd dan ook hoog tijd om onze absorberende vriend eens flink in het zonnetje te zetten en daarom is 2009 uitgeroepen tot Het Jaar van de Spons. Een van de eerste activiteiten van SpongeBob vindt aankomend paasweekend plaats. Dan is SpongeBob met zijn promotieteam aanwezig bij de Jaarbeurs Utrecht Marathon, om jong en oud enthousiast aan te moedigen.

Op 12 & 13 april staat Utrecht volledig in het teken van hardlopen. Op beide dagen wordt de beurs Running Experience georganiseerd, waarbij ook de Nickelodeon SuperTruck aanwezig zal zijn. Op maandag 13 april, tweede paasdag, zijn er verschillende lopen, waaronder de marathon, de halve marathon, 1K Runaway en de Mini Marathon (de laatste twee lopen zijn specifiek op kinderen gericht). Langs het parcours staan speciale sponzenposten waar duizenden natte SpongeBob-sponzen worden uitgedeeld door SpongeBob en zijn vrolijke gele promotieteam. Niet alleen voor de lopers, maar natuurlijk ook voor overenthousiaste toeschouwers! De sponzen worden speciaal uitgedeeld om de nodige verkoeling te bieden, maar natuurlijk ook in de hoop dat alle deelnemers de finish zullen halen. Uiteraard zal ook daar de SuperTruck bij aanwezig zijn.

Het verhaal van SpongeBob
In een ananas, op de bodem van de oceaan, woont de vrolijke zeespons SpongeBob in het stadje Bikinibroek. Hij is de liefste en eerlijkste zeespons die er bestaat, maar op de een of andere manier raakt hij altijd in de problemen. Ondanks al zijn goede bedoelingen heeft hij blijkbaar gewoon aanleg voor avontuur. Maar...met zijn enorme optimisme en met de hulp van zijn beste vrienden weet hij iedere tegenslag te overwinnen!

Het Jaar van de Spons: houdt www.nickelodeon.nl in de gaten!

Kijk voor alle leuke SpongeBob hebbedingen op www.nickshop.nl

-EINDE BERICHT-

Kijk voor meer informatie over locatie, details en tijdstippen op: www.athletic.nl/2009/nl



Ingezonden persbericht