Politie Gelderland-Zuid

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Kleinere geweldsincidenten

Nijmegen en Culemborg, 12-04-2009 o Deze zaterdag vonden verschillende kleinere geweldsincidenten plaats in deze politieregio. De slachtoffers hebben aangifte gedaan; de verdachten zijn aangehouden en verhoord.

Treiteren

Zaterdagmiddag is in Nijmegen een 10-jarige jongen meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen over de verwondingen die een leeftijdgenootje had opgelopen. Volgens het slachtoffer was hij mishandeld door de verdachte. Deze ontkende de klacht in aanwezigheid van zijn moeder. Juist het slachtoffer zou hem getreiterd hebben en aangevallen.

Lawaaierige buurman

Diezelfde middag is in Culemborg een 25-jarige plaatsgenoot aangehouden voor mishandeling van een buurman. Toen de buurman zijn beklag deed bij de man over diens lawaai, reageerde de verdachte door het inslaan van de autoruit van de buurman, met behulp van een houten knuppel. Daarbij werden ook bedreigingen geuit naar hem. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

Treinconducteur

Een 43-jarige man uit Brummen is zaterdagmiddag aangehouden op het NS-perron in Nijmegen voor mishandeling van een treinconducteur in de trein. De spoorwegpolitie verhoort deze verdachte, die ogenschijnlijk onder invloed van alcohol was. (01)

Laatst gewijzigd 12-04-2009 6:43 | © Regio Gelderland-Zuid |